Da vam ukratko napišem tko se skriva s ove strane interneta. ;)

Rođen u srcu Slavonije (Požega) prije 30 godina a odrastao u malom mjestu u blizini, Jakšiću iako imam već popriličan”životni staž” u Zagrebu. Osoba sam kojoj je kuhinja mjesto gdje se uživa i inspirira. Po struci sam magistar elektroenergetike ali me posao inženjera i profesora elektro predmeta u srednjim školama po Zagrebu nije do kraja ispunjavao. U kuhanju sam pronašao sebe i istinski uživam u tome dok pripremam neko novo jelo, dok se družim s ljudima uz temu hrane ili dok isprobavam i kušam nešto novo. Jako cijenim našu tradicionalnu kuhinju i ona mi je uvijek glavna inspiracija i nešto na čemu temeljim mnoga jela koja pripremam. Također jako volim istraživati strane kuhinje i ono naučeno pokušati pretočiti u jela koja pripremam za svoje bližnje. . :)

E da, kako sam već napomenuo da jako volim kuhati za druge tako sam odradio i nekoliko cateringa ali i kuhao na festivalima, sudjelovao u gastro showovima, pripremao recepte uživo u nekoliko emisija na televiziji..

Nekoliko puta sam imao tu čast da kuham s vrhunskim hrvatskim kuharima što smatram ogromnom privilegijom i iskustvom koje je neprocjenjivo te se trudim ono naučeno od njih primjenjivati i u svojoj kuhinji.

Svakako vam svima želim da ovdje pronađete nešto za sebe, da se inspirirate.

WithLove,
Vedran

p.s. ako tko ima kakvu kritiku/sugestiju/prijedlog slobodno me može kontaktirati na boskovicvedran@gmail.com ili putem kontakt forme u nastavku.

dsc_8052-horz

Sve slike i sadržaj zaštićeni su autorskim pravom – © 2015-2020

http://www.zacinjenosljubavlju.com