Da vam ukratko napišem tko se skriva s ove strane interneta. ;)
Jedan jednostavan slavonac s već popriličnim stažom u Zagrebu kojem je kuhinja mjesto gdje se uživa, inspirira ali i rješava stresa i negativnosti. Jeste probali kad anti stres terapiju s batom za meso u ruci? Ne? E pa vrijeme je! :D Kad je izbor namirnica u pitanju tu dolazim do problema jer želim sve kupiti, sve kušati, sve pripremati. O začinima neću ni započinjati priču jer sam tu tek slab. :D
Najviše volim kuhati za druge, kad mi moja bolja polovica kaže što bi ona da bude na meniju ili kada se netko od društva najavi i naruči ručak/večeru. Inače nisam baš nešto od slatkoga jer eto, slavonci vole konkretnije stvari :D ali naći će i takvo štošta ovdje.
Nekoliko puta sam imao tu čast da kuham s vrhunskim hrvatskim kuharima što smatram ogromnom privilegijom i iskustvom koje je neprocjenjivo te se trudim ono naučeno od njih primjenjivati i u svojoj kuhinji.

Svakako vam svima želim da ovdje pronađete nešto za sebe, da se inspirirate i da imate na umu da je u kuhinji jako tanka granica između ludosti i genijalnost… a ja? Ja ću i dalje plesati po toj istoj tankoj granici. ;)

WithLove,
Vedran

p.s. ako tko ima kakvu kritiku/sugestiju/prijedlog slobodno me može kontaktirati na boskovicvedran@gmail.com ili putem kontakt forme u nastavku.

dsc_8052-horz

Sve slike i sadržaj zaštićeni su autorskim pravom – © 2015-2018 zacinjenosljubavlju.wordpress.com